ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ANN WIGMORE

ENERGY SOUP

Αυτή η ενεργειακή σούπα είναι το σπουδαιότερο στοιχείο του «Living Foods Lifestyle». Διαμορφώθηκε τα τελευταία χρόνια από την Δρ. Ανν Γουίγκμορ. Είναι ένα μείγμα πολλών και διαφορετικών στοιχείων που χρησιμοποιείται αποκλειστικά στο Ινστιτούτο για να ενώσει όλα αυτά τα στοιχεία που χρειάζεται να παίρνει καθημερινά ένας ανθρώπινος οργανισμός τόσο στην αποτοξίνωση όσο και όταν τρέφεται.

Μια απλή έκδοσή της π.χ. μπορεί να περιέχει από πράσινα μέχρι λαχανικά, φύτρα, rezuvelak, αποστάγματα κατά περίπτωση και φύκια θαλάσσης σε αναλογίες όπως ακριβώς καθορίστηκαν από την Δρ. Γουίγκμορ και χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το Ινστιτούτο, είναι πλήρης τροφή και συμπεριλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός καθημερινά σε τέλεια αναλογία και σε ευκολόπεπτη μορφή. Θεωρείται ως η τέλεια τροφή. Όταν η Δρ Γουίγκμορ πρωτοάρχισε τη διαμόρφωση της Ιπποκράτειου δίαιτας χρησιμοποιούσε πολλές ωμές τροφές και πολλούς χυμούς φρούτων και λαχανικών ώστε να εξασφαλίσει όπως νόμιζε την πλήρη θρέψη του οργανισμού.

Ανακάλυψε όμως πολύ γρήγορα ότι τα ωμά φρούτα και λαχανικά δεν αφομοιώνονται από το ανθρώπινο πεπτικό σύστημα. Εγκατέλειψε λοιπόν τους χυμούς και την ωμοφαγία και καθώς ανακάλυπτε περισσότερα στράφηκα στο μίξερ και τις ζωντανές ζυμωμένες και προχωνευμένες τροφές. Οι δε χυμοί φρούτων και λαχανικών ήταν πολύ δραστικοί για αποτοξίνωση για τους περισσότερους ανθρώπους και εξασθενούσαν τον οργανισμό. Επίσης, οι χυμοί δεν περιέχουν ίνες, το να αφαιρούμε τις ίνες από το χυμό δημιουργεί αφύσικες και μη ισορροπημένες τροφές όπως θα τις ήθελε η φύση.

Φρέσκο σιταρόχορτο αγορά: 39€ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΑΚΕΤΟ

26510 – 81822    6945 98 98 23

ΔΩΡΕΑΝ  Αποστολή με Courier  σε όλη την Ελλάδα
_______________________________________________

Σημαντική Υπενθύμιση

Το πρόγραμμα στο Ινστιτούτο δεν αντικαθιστά συμβουλές ή θεραπείες του γιατρού σας. Δεν παρέχουμε ιατρική συμβουλή και δεν επεμβαίνουμε στις ιατρικές θεραπείες κανενός είδους. Δεν παρέχουμε κανενός είδους θεραπεία. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον γιατρό σας για να εκτιμήσει αν αυτό το Πρόγραμμα αποτοξίνωσης και αλλαγή τρόπου ζωής είναι κατάλληλο για εσάς.
Οι παρεχόμενες πληροφορίες στο παρόν site έχουν καθαρά και μόνο πληροφοριακό χαρακτήρα και όχι οδηγίες εφαρμογής τρόπου ζωντανής διατροφής

Facebook
YouTube