ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ANN WIGMORE

Τρόπος Ζωής

Η πιο κάτω παράγραφος είναι ένα μέρος μιας επιστολής που γράφτηκε από την ίδια την Δρ. Ανν Γουίγκμορ στους μαθητές της.

Ένα αντίγραφο δίδεται σ’ όλους όσους επισκέπτονται το ινστιτούτο μας «Εγκάρδιους χαιρετισμούς στους μαθητές μας. Καλώς ήλθατε στο κέντρο μας: εδώ και μαθαίνουμε στην πράξη να ανακτούμε την υγεία μας.

Σύντομα θα σας συστηθεί ένας νέος τρόπος ζωής πολύ διαφορετικός από αυτόν που σας έχουν διδάξει οι πρώην δάσκαλοι, οικογένεια, φίλοι και γιατροί.

Υπάρχουν τόσα γεγονότα που αφορούν στην υγεία που πολλές φορές μπερδευόμαστε προπάντος όταν μελετάει κανείς πολλά βιβλία πάνω στο θέμα. Ακόμα και τα δικά μου παλαιότερα βιβλία που έγραψα πριν πολλά χρόνια μπορεί να σας μπερδέψουν.

Εκείνο το διάστημα εγώ δίδασκα τη χρήση των ωμών τροφών αντί των ζωντανών τροφών σήμερα, δίνοντας έμφαση στη χρήση της φρέσκιας χλωροφύλλης από φρέσκο χυμό σιταρόχορτου.   

Παλιά όμως το επίπεδο ασθενειών στην κοινωνία μας δεν ήταν τόσο προχωρημένο και δεν γνωρίζαμε και τις ζωντανές τροφές.

Σήμερα ο ανθρώπινος οργανισμός πάσχει από σοβαρές ανεπάρκειες και έλλειψη στοιχείων. Ήταν λοιπόν επιτακτική ανάγκη να διαμορφώσω το πρόγραμμα «Living Foods Lifestyle» που μας φέρνει στις σημερινές σημαντικές εφαρμογές του.»

 1991 Δρ. Ανν Γουίγκμορ  

Ελπίζουμε αυτό να διαλευκάνει κάποια από τα ερωτήματα και τις σκέψεις σας γιατί η κατοχύρωση του «Living Foods Lifestyle», έπρεπε να κατοχυρωθεί σαν σήμα κατατεθέν της Δρ. Ανν Γουίγκμορ.

Οι περισσότεροι μαθητές με την πρώτη τους επαφή με το ινστιτούτο ζητούσαν να αλλοιώσουμε το πρόγραμμα, προσθέτοντος ωμές τροφές και καρυκεύματα για γεύση. Αλλοι πάλι του μεταβατικού σταδίου ζητούσαν βοήθεια ώστε να προσαρμοστούν στο Living Foods Lifestyle. Η Δρ. Ανν Γουίγκμορ απαντούσε πάντα οριστικά. «Δεν μπορούμε να αλλοιώσουμε το πρόγραμμά μας διότι δεν θα υπάρχει το αναμενόμενο αποτέλεσμα και αυτό αγαπητοί μου έχει ελεγχθεί. Η ζωντανή διατροφή που δεν είναι απλά ωμές τροφές είναι συγχρόνως και πνευματική τροφή.»

Η αποστολή της Δρ. Ανν Γουίγκμορ ήταν να δημιουργήσει και να διδάξει στους ανθρώπους έναν τρόπο ζωής που θεραπεύει με την ισορροπία και τους νόμους της φύσης.

ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ LIVING FOODS LIFESTYLE (ΖΩΝΤΑΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ) 

Το πρόγραμμά της είναι μια νέα προσέγγιση στον τρόπο ζωής ώστε να αλλάξουμε συνείδηση. Γνώριζε ότι το πρόγραμμά της ήταν, είναι και θα είναι πάντα σύγχρονο, διότι είναι η ίδια η φύση. Είναι μια συνεχής εξέλιξη που δεν τελειώνει με την διατροφή.

Κατοχύρωσε λοιπόν τα δικαιώματα του Living Foods Lifestyle διεθνώς για να προστατέψει την αξιοπρέπεια της εργασίας της, την ουσία του «Living Foods» καθώς και να διαχωρίσει τη θέση της από τα διάφορα ωμοφαγικά γκρουπ που τότε πριν τριάντα χρόνια ξεφύτρωσαν ειδικά στην Αμερική και φυσικά δεν είχαν καμιά σχέση με τις ζωντανές τροφές της Δρ. Ανν Γουίγκμορ.

Η Δρ. Ανν Γουίγκμορ ήταν η ίδια η προσωποποίηση της υγείας στα 90 της.

Συνεργάστηκα στενά και επίμονα με τους μαθητές της Νικολάου Μούμα και Κωνσταντίνο Μούμα για να εξασφαλίσει τη συνέχεια και συνέπεια της εργασίας της και της αποστολής της. Υπάρχουν λόγοι για την κατοχύρωση του “Living Foods” ώστε να αντιπροσωπεύσει επ’ ακριβώς τη διδασκαλεία που διαμόρφωσε η Δρ. Ανν Γουίγκμορ, διότι μόνο έτσι υπάρχει αποτέλεσμα.

Όταν κάποιος χρησιμοποιεί την τερμινολογία της Δρ. Ανν Γουίγκμορ για να αντιπροσωπεύσει μεθόδους και τροφές που δεν συμβαδίζουν με την διδασκαλία της, αυτό δημιουργεί περισσότερη σύγχυση γύρω από τον όρο «ζωντανή διατροφή».

Στην Δρ. Ανν Γουίγκμορ όλα ανακαλύφθηκαν μετά από επίμονες μελέτες και πρακτικές. Ο όρος ζωντανή διατροφή τελευταία γίνεται πολύ δημοφιλής από διάφορα ωμοφαγικά γκρουπ που προσπαθούν να προβληθούν μέσω του ονόματος της Δρ. Ανν Γουίγκμορ.

Εμείς χαιρόμαστε που διάφορα στοιχεία του “Living Foods” χρησιμοποιούνται από διάφορα τέτοια γκρουπ. Ωστόσο οφείλουμε να επισημάνουμε ότι αν η μέθοδος της Δρ. Ανν Γουίγκμορ δεν ακολουθηθεί πιστά και ολοκληρωμένα όπως την εφάρμοσε η ίδια η Δρ. Ανν Γουίγκμορ και τα ινστιτούτα της, τότε δεν είναι το αυθεντικό ολοκληρωμένο πρόγραμμα «ζωντανής διατροφής». Και φυσικά δεν έχει αποτελέσματα στην ισορροπία, θεραπεία και υγεία μας. Και πολλές φορές στην πλειοψηφία των περιπτώσεων αποτελεί κίνδυνο για την υγεία μας. Επιπλέον ακόμα και κάποιες συνταγές να μάθει και να χρησιμοποιήσει κάποιος πάλι, χάνονται πολύ σημαντικά και απαραίτητα στοιχεία της διδασκαλίας. Η διαφορά έχει κριθεί εκ του αποτελέσματος.

Επιπλέον οι έρευνες στο ινστιτούτο συνεχίζονται και αυτή τη στιγμή. Αυτή η σημερινή σύγχρονη γνώση είναι εντελώς άγνωστη σ’ αυτά τα γκρουπ. Αυτό  σημαίνει ότι δεν γνωρίζουν τις νέες εξελίξεις και ότι η ζωντανή διατροφή ξεπερνάει σήμερα τα όρια της σωματικής υγείας αγγίζοντας στα όρια της πνευματικές και νοητικής υγείας τα δυο μαζί φέρνουν την πλήρη εξισορρόπηση του σώματος.

Η εκπαιδευτική φύση της αποστολή της Δρ. Ανν Γουίγκμορ και η επιρροή που έχει σήμερα στη φιλοσοφία της υγείας παγκοσμίως, καθιστά τη συγκεκριμένη γνώση αξιοζήλευτο αγαθό για πολλούς, όπως καθιστά απαραίτητο και τη κατοχύρωση του ονόματος Ανν Γουίγκμορ και του “Living Foods” που είναι η διδασκαλία της.

Επιβάλλεται λοιπόν να προστατευθεί και να συσχετισθεί αποκλειστικά και μόνο με το αυθεντικό ελεγμένο και κατοχυρωμένο πρόγραμμα “Living Foods Lifestyle”. Σκοπό μας έχουμε επίσης να προστατεύσουμε την ακεραιότητα, αξιοπρέπεια και έρευνες στη ζωντανή διατροφή της Δρ. Ανν Γουίγκμορ και του ινστιτούτο.

Υπάρχουν άτομα που ανήκουν σε διάφορα ωμοφαγικά γκρουπ διεθνώς που έχουν μπερδευτεί από τον όρο ¨ζωντανή διατροφή» και άλλα που επιμένουν να τα χρησιμοποιούν μπερδεμένα ή προκαλημένα ή επιφανειακά και πρόχειρα, για να περιγράψουν κάποιες ωμοφαγικές δίαιτες και συνταγές. Αυτά τα άτομα πρέπει επιτέλους να μάθουν από τη Δρ. Ανν Γουίγκμορ και αυτό επιτυγχάνεται με μακροχρόνιες σπουδές, κόπο και χρήση των ζωντανών τροφών στην πράξη.

Το σημαντικότερο είναι να μάθουμε ποια είναι η σωστή διατροφή και να το εφαρμόσουμε. Η Δρ. Ανν Γουίγκμορ το γνώριζε αυτό πολύ καλά.

Φρέσκο σιταρόχορτο αγορά: 39€ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΑΚΕΤΟ

26510 – 81822    6945 98 98 23

ΔΩΡΕΑΝ  Αποστολή με Courier  σε όλη την Ελλάδα
_______________________________________________

Σημαντική Υπενθύμιση

Το πρόγραμμα στο Ινστιτούτο δεν αντικαθιστά συμβουλές ή θεραπείες του γιατρού σας. Δεν παρέχουμε ιατρική συμβουλή και δεν επεμβαίνουμε στις ιατρικές θεραπείες κανενός είδους. Δεν παρέχουμε κανενός είδους θεραπεία. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον γιατρό σας για να εκτιμήσει αν αυτό το Πρόγραμμα αποτοξίνωσης και αλλαγή τρόπου ζωής είναι κατάλληλο για εσάς.
Οι παρεχόμενες πληροφορίες στο παρόν site έχουν καθαρά και μόνο πληροφοριακό χαρακτήρα και όχι οδηγίες εφαρμογής τρόπου ζωντανής διατροφής

Facebook
YouTube