ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ANN WIGMORE

Σιταρόχορτο Φρέσκο

Μόνο το φρέσκο σιταρόχορτο ενδείκνυται για συμπληρωματική υποστηρικτική αντιμετώπιση κατά του καρκίνου και άλλων ασθενειών. Μελέτες από την Δρ. Chiu Nan Lai στο αντικαρκινικό Νοσοκομείο του Τέξας, έδειξαν ότι το σιταρόχορτο καταστρέφει καρκινικούς όγκους και η δραστική ουσία που το κάνει αυτό, είναι το Αβσυσικό οξύ (ABSCISIC ACID).

Με την αποξηραμένη (σκόνη) και την εμφιάλωση, το Ασβυσικό οξύ καταστρέφεται. Μόνο το φρέσκο Σιταρόχορτο ενδείκνυται για χρήση στην αντιμετώπιση κατά του καρκίνου.

Στοματικός Καρκίνος (καρκινικά κύτταρα κάτω από το μικροσκόπιο)

Μετά την χρήση φρέσκου σιταρόχορτου, υπήρξε απόπτωση και μείωση καρκινικών κυττάρων 41% μέσα σε 24 ώρες.

Πηγή: Journal of Clinical and Diagnostic Research

Πρόσφατη μελέτη που έγινε στο σιταρόχορτο, σε καρκίνο του παχέος εντέρου, επήλθε απόπτωση και μείωση καρκινικών κυττάρων ως 50%.

Πηγή: https://link.springer.com/article/10.1007/s13562-015-0309-7

Σε άλλη μία μελέτη που έγινε στο σιταρόχορτο, σε καρκίνο του μαστού, έδειξε απόπτωση και ελάττωση καρκινικών κυττάρων ως 50%.

Πηγή: Wheatgrass kills breast cancer cells

Πρόσφατες επιστημονικές μελέτες που έγιναν στην χλωροφύλλη από φρέσκο σιταρόχορτο, έδειξαν ότι επέφερε απόπτωση και μείωση καρκινικών κυττάρων σε λευχαιμία σε ποσοστό 65% μεσα σε 3 ημέρες

Πηγή: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4527060/


Το θεραπευτικό σιταρόχορτο της Ανν Γουίγκμορ, πρωτοέφερε στην Ελλάδα το Ινστιτούτο Ανν Γουίγκμορ, των αδελφών Μούμα, Nικόλαο και Kωνσταντίνο, στα Ιωάννινα.  Το αυθεντικό φρέσκο σιταρόχορτο της Δρ.Ανν Γουίγκμορ ανήκει στις ζωντανές τροφές μόνο επειδή καλλιεργείτε με την [ΕΒF] μέθοδο της Ανν Γουίγκμορ, στο ειδικά επεξεργασμένο και εμπλουτισμένο με την μέθοδο της Ανν Γουίγκμορ χώμα.  Mόνο το αυθεντικό σιταρόχορτο της Ανν Γουίγκμορ ενδείκνυται για χρήση στην θεραπεία κατά του καρκίνου και άλλων ασθενειών και κανένα άλλο σιταρόχορτο, βιολογικό η μη.

Αυτό έχει ελέχθη δεκάδες φόρες στις ΗΠΑ. Μελέτες έδειξαν επίσης ότι το φρέσκο σιταρόχορτο της Ανν Γουίγκμορ ακόμα και όταν κοπεί στην προσπάθεια του να διατηρηθεί γίνεται ακόμα πιο δυνατό και επισπαστικό. [Όταν δηλ. μένει κομμένο για ένα διάστημα],ενδυναμώνει και ενεργοποιεί ακόμα περισσότερο τα συστατικά του άλλα κυρίως το αβσυσσικό οξύ. [Abscissic acid], που θεωρείτε ως ένας από τους θεραπευτικούς συντελεστές στο σιταρόχορτο. Οποιοδήποτε άλλο σιταρόχορτο βιολογικό και μη, είναι ένα απλό χόρτο, με τεράστιες ελλείψεις και χωρίς την παραμικρή δυνατότητα να θρέψη ή και να θεραπευτή, λόγω των ελλείψεων σε συστατικά και ένζυμα χώμα ,είτε αυτό είναι βιολογικό είτε όχι.

Ένα ακόμα προϊόν κλειδί των προγραμμάτων του Ινστιτούτο μας. Ο φρεσκοκομμένος και φρεσκοστημένος χυμός από χόρτο σιταριού είναι ένας επιδραστικός φυσικός θεραπευτής διότι περιέχει φρέσκια χλωροφύλλη και όλα τα στοιχεία που γνωρίζει η επιστήμη καθώς και βιταμίνες Α, Β, C, E, K και B12 ζωντανή μορφή κάνοντας το απαραίτητο καθημερινά για τους χορτοφάγους που δεν έχουν άλλη πηγή λήψης της Β12 σε ζωντανή μορφή.

Το φρέσκο σιταρόχορτο είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη και συμπεριλαμβάνει αμινοξέα, τους χτίστες των πρωτεϊνων.

Η Δρ. Γουίγκμορ όταν στα 50 της χρόνια διαγνώστηκε με καρκίνο παχέως εντέρου στράφηκα στα άγρια γρασίδια (όπως γνώριζε απ΄τη γιαγιά της που τα χρησιμοποιούσε να θεραπεύσει στρατιώτες κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο) και διάφορους σπόρους στο μίξερ, δημητριακά και σιταρόχορτο.

 Άρχισε να ερευνά τις θεραπευτικές ιδιότητες τω γρασιδιών και κατέληξε στο σιταρόχορτο κατ’ υπόδειξη των ζώων. Διότι αποδείχθηκε ανώτερο όλων σε χλωροφύλλη και θεραπευτικές ιδιότητες.

Στο Ινστιτούτο χρησιμοποιούμε το σιταρόχορτο  σαν ένα θρεπτικό ελιξίριο αλλά και για καθαρισμό του παχέος εντέρου.

Είναι το μοναδικό προϊόν που γνωρίζει ο άνθρωπος που έχει την ιδιότητα να καθαρίζει τον οργανισμό μας από βαριά μέταλλα, νεκρά κύτταρα, νεκρές μεμβράνες και τοξίνες που συσσωρεύονται στους πόρους του παχέος εντέρου για χρόνια.

Αποτοξινώνοντας και τρέφοντας τον οργανισμό μας συγχρόνως επέρχεται η εξισορρόπηση της υγείας μας.

Αντιγραφή και χρήση του ονόματος ή της ονομασίας των συγκεκριμένων τροφών απαγορεύεται και τιμωρείται από το νόμο.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεχή στήριξη και συμπαράσταση σας στην εργασία μας ώστε να προστατεύσουμε με τον καλύτερο τρόπο το όνομα της ΑννΓουίγκμορ και του “Living Foods Lifestyle” που αυτό αντιπροσωπεύει διεθνώς.

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΝΕΚΡΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΣΚΟΝΕΣ ΣΙΤΑΡΟΧΟΡΤΟΥ ΛΕΕΙ Η ΔΡ,ΑΝΝ ΓΟΥΙΓΚΜΟΡ ΣΕ ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΟ BOSTON UNIVERCITY  ‘Θα επισημάνω μόνο, λέει η Δρ. Ανν Γουίγκμορ το γεγονός ότι όλα αυτά τα υποπροϊόντα [ με ένα σωρό παρενέργειες ] ,πριν φτάσουν στο ράφι περνούν θερμάνσεις ,ψύξεις, αραιώσεις, συμπυκνώσεις, άζωτο και  προσμίξεις όλων των ειδών, καθώς και σκούρα μπουκαλάκια, κτλ. Το σημαντικότερο είναι ότι στο σιταρόχορτο σε μορφή σκόνης έχει χαθεί παντελώς η ζωτική ενεργεία και μαζί το αβσυσικό οξύ που θεωρείται ένας από τους θεραπευτικούς συντελεστές κατά του καρκίνου [ adaptogen ]  Μετά θα την έπινε αυτή την σκόνη ποτέ μια αγελάδα ? Νέκρα προϊόντα για νεκρούς οργανισμούς  και ζωντανές τροφές για τους ζωντανούς’.—– Και κάπως έτσι άρχιζε και τέλειωνε τις διαλέξεις στα διαφορά πανεπιστήμια και Ιδρύματα  σε 22 χώρες  η Δρ.Ανν Γουίγκμορ.

Πολλοί μας λέτε ότι με τη νέα χρονιά θα κάνετε αλλαγές, το ευχόμαστε και ότι προσπαθείτε να αλλάξετε διατροφή από κάποια βιβλία τής Α. Γουίγκμορ καθώς και ότι πίνετε κάποιους φρέσκους χυμούς.
Θέλω να σάς ενημερώσω ότι τα βιβλία τής Α. Γουίγκμορ είναι πολύ παλαιά 30 – 40 χρόνων και λόγω παλαιότητας αναφέρονται μόνο στην ωμοφαγία πού είναι τα πρώτα στάδια τής έρευνας της με την οποία ή ίδια προσπαθούσε νά θεραπεύσει τόν εαυτό της από τον καρκίνο παχέος εντέρου από τον όποιο έπασχε.
Ανακάλυψε όμως ότι οι ωμές τροφές δεν αφομοιωνόταν και δεν απορροφούνταν από το σώμα και η ίδια δεν είχε κανένα αποτέλεσμα, έτσι συνέχισε την έρευνα της έως  ότου ανακάλυψε τις “ζωντανές τροφές” ΤΜ
Τροφές που είναι προχωνευμένες και ευκολόπεπτες για άμεση θρέψη.
Καταλαβαίνετε ότι δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία για κάποια επίσκεψη σας στο ινστιτούτο η για κάποιο από τα σεμινάρια της Ανν Γουιγκμορ.
Ίσως για οικονομία χρόνου θα μπορούσατε να πίνετε φρέσκο χυμό σιταρόχορτου πρωί απόγευμα και να τρώτε 20 λεπτά αργότερα. (Το  σιταροχορτο αν θέλετε  μπορείτε να το προμηθευτείτε από το Ινστιτούτο)
Επίσης πρέπει να γνωρίζετε ότι, όσα γίνονται στο Ινστιτούτο γίνονται υπό την επίβλεψη εμπειρογνωμόνων των “ζωντανών τροφών”   LFL  της δρ. Α. Γουίγκμορ καθότι στο Ινστιτούτο δεν εφαρμόζουμε επικίνδυνη ωμοφαγία και χυμούς.
Επίσης η Ανν Γουίγκμορ ανακάλυψε ότι το έδαφος όλης της γης καθώς και όλα τα τυποποιημένα χώματα βιολογικά και μη έχουν τεράστιες ελλείψεις (όπως δείχνουν και έρευνες εδαφολόγων και ειδικών σήμερα). Επομένως σοβαρές ελλείψεις στα προϊόντα τής τής, συνεπώς σοβαρές ελλείψεις και στον ανθρώπινο οργανισμό, που μαζί με την τοξικότητα αυτών των ώμων προϊόντων αποτελούν την αιτία όλων των καρκίνων και όλων των ασθενειών σήμερα. Η ίδια ή Ανν Γουίγκμορ έλεγε πως όσα ωμά λαχανικά και φρούτα  και αν φάμε δεν θα έχουμε ποτέ υγεία λόγω των ελλείψεων που αναφέραμε πριν.
Τελευταία η Α. Γουίγκμορ έγραφε συχνά για την διαφορά ώμων και ζωντανών τροφών. Παρατήρησε ότι οι ωμοφάγοι είχαν πολλά προβλήματα υγείας όπως αλλεργίες, δυσπεψία, πρόβλημα με το δέρμα και το βάρος τους,είχαν έλλειψη ενζύμων και το σώμα τους ήταν πολύ όξινο.
Η Ανν Γουίγκμορ έλεγε ότι το 90%  του πληθυσμού σήμερα πάσχει από τέτοιου είδους πρόβλημα.

Έλεγε ότι αυτό διορθώνεται μόνο με τις “ζωντανές τροφές “ΤΜ πλούσιες,εύπεπτες, προχωνευμένες για εύκολη αφομοίωση, όπως εφαρμόζουν και  τα Ινστιτούτα της σε όλον τον κόσμο σήμερα.

 

Σ.   ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΔΡ. ΑΝΝ ΓΟΥΙΓΚΜΟΡ ΛΟΓΩ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.

 

 35 ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΙΤΑΡΟΧΟΡΤΟΥ (ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗ)

1)  Η χλωροφύλλη είναι αντιβακτηριακή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εσωτερικά και εξωτερικά για θεραπεία.

2) Ο Δρ. Jenssen M.D. είπε μεταξύ άλλων ότι χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να αφομοιωθεί ο χυμός χλωροφύλλης από τον ανθρώπινο οργανισμό και ότι αυτό γίνεται χωρίς κόπο.

3)  Η χλωροφύλλη από σιταρόχορτο αναπλάθει το αίμα. Έρευνες σε πειραματόζωα με αναιμία έδειξαν μετά τη χρήση χλωροφύλλης ότι ο αιματοκρίτης επέστρεψε στα φυσιολογικά όρια μέσα σε 4 – 5 ημέρες.

4) Αγρότες τάισαν ανίκανα βόδια κα αγελάδες με σιταρόχορτο επανέκτησαν την γονιμότητα τους. Το περιεχόμενο υψηλής ποσότητας μαγνησίου στη χλωροφύλλη χτίζει ένζυμα και αναπλάθει τις σεξουαλικές ορμόνες, φανταστείτε τι μπορεί να κάνει στον ανθρώπινο οργανισμό.

5) Χλωροφύλλη μπορεί να εξαχθεί ατό πολλά φυτά, η χλωροφύλλη όμως από σιταρόχορτο είναι ανώτερη διότι είναι η μόνη που περιέχει πάνω απο 100 στοιχεία που χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός και είναι μη τοξική σε οποιαδήποτε ποσότητα σε σύγκριση με τη χλωροφύλλη από φύλλα πολλών δέντρων όπως π.χ. φύλλο ελιάς, ελάτου, πορτοκαλιάς. Είναι αξιοσημείωτο οτι και τα ζώα δεν τρώνε αυτά τα φύλλα λόγω πιθανής τοξικότητας.

6) Το σιταρόχορτο συντηρεί επιτυχώς όλα τα φυτοφάγα ζώα στον πλανήτη για αιώνες.

7) Η Δρ. Γουιγκμορ βοηθούσε κόσμο  να θεραπευτεί από χρόνιες και ορατές ασθένειες χρησιμοποιώντας σιταρόχορτο εδώ και 30 χρόνια

8) Ο χυμός χλωροφύλλης αναπλάθε τους ιστούς.

9)  Είναι ο ανώτερος αποτοξινωτικός παράγοντας που γνωρίζει ο άνθρωπος σε σύγκριση με άλλους χυμού  πράσινων λαχανικών ή καρότου. Ο Δρ. ΤΗΟΜΑS, συνεργάτης της Δρ. Γουίγκμορ, έδειξε ότι 7 κιλά φρέσκου σιταροχορτου ισοδυναμεί με 170 κιλά από τα καλύτερα Φρέσκα λαχανικά όπως καρότο, μαρούλι, σέλινο κ.λ.π.

10) Το σιταρόχορτο περιέχει οξυγόνο όπως όλα τα φυτά που περιέχουν χλωροφύλλη. Και όπως είναι γνωστό ο εγκέφαλος και τα αγγεία λειτουργουν στο μάξιμουμ μέσα σ’ ένα περιβάλλον υψηλό σε οξυγόνο.

11) Η χλωροφύλλη σιταροχορτου εξουδετερώνει τοξίνες που βρίσκονται μέσα στον οργανισμό μας.

12) Καταπολεμά τους όγκους

13)  Βελτιώνει το ζάχαρο στο αίμα μας (διαβήτη) ειδικά όταν συνδυάζεται  με ωμές “ζωντανές τροφές”

14) Στο περιοδικό American Surgeons Journal ο Δρ, Benjamin Cluskin συνιστά χλωροφύλλη για κακοσμία σώματος, μολύνσεις, πληγές, χρόνια ιγμορίτιδα, φλεβίτιδες και κολπικές μολύνσεις, επίσης εξαφανίζει αιμορροΐδες

 

15) Λειτουργεί σαν καθαρτικό, επίσης  χρησιμοποιείται και σαν αποσμητικό

16) Μόνο μιά μικρή ποσότητα στον ανθρώπινο οργανισμό, προλαμβάνει και διατηρεί υγιή δόντια

17)  Κρατώντας το χυμό σιταρόχορτου για 6 λεπτά στο στόμα σταματάει τον πονόδοντο, απορροφά τις τοξίνες και συσφίγγει τα χαλαρά ούλα 

18)  Γαργάρα για ερεθισμένες αμυγδαλές,

19) Εξαλείφει την πυορία, Πολτός σιταρόχορτου μαζί με το χυμό του στην πάσχουσα περιοχή ή το μασάμε και φτύνουν τον πολτό.

20)  Πίνουμε σιταρόχορτο για δερματικά προβλήματα όπως ψωρίαση και έκζεμα. 

21)  Προλαμβάνει το άσπρισμα των μαλλιών και επαναφέρει το φυσικό
χρώμα ειδικά όταν οι συνδιάζεται με “ζωντανές τροφές*» 

22)  Μπορεί και κάποιος να νοιώσει άμεση ενέργεια, αντοχή και την αίσθηση της ευφορίας.

23)  Βελτιώνει την πέψη

24)  Μοναδικό για αιματολογικές παθήσεις όλων των ειδών λίγο της υψηλής περιεκτικότητας σε ένζυμα ειδικά όταν συνοδεύεται από ωμή ζωντανή διατροφή

25) Τέλειο για καθαρισμό δέρματος, απορροφάται από το δέρμα και το τρέφει. Στο μπάνιο ρίχνουμε στο σώμα μας φρέσκια χλωροφυλλη για 15-20 λεπτά και ξεπλένουμε.

26) Στην δυσκοιλιότητα είναι το τέλειο και κρατάει το έντερο χαλαρό.

27) Βοηθάει τις λειτουργίες της καρδιάς, το αρτηριακό, τα εντόσθια, την ουρήθρα και τους πνεύμονες.

28) Διαλύει ουσίες στους πνεύμονες που έχουν δημιουργηθεί από διάφορα οξέα (μονοξείδιο του άνθρακα) κ.λ.π.

29)  Ρίχνει την πίεση γιατί βοηθάει στην συντήρηση των αγγείων.

30) Το σιταρόχορτο αναζωογονεί τα γερασμένα κύτταρα, αντιστρέφει τη γήρανση και μας κάνει να νοιώθουμε πιο ζωντανοί

31)  Ενεργοποιεί το θυρεοειδή κατά της παχυσαρκίας.

32) Θεραπεύει την ακμή.

33)  Καταπραΰνει και θεραπεύει κοψίματα, καψίματα, δηλητηριώδη, κισσούς, μύκητες ποδιών, τσιμπήματα εντόμων, πληγές κλπ

34) Ανακουφίζει από εγκαύματα ηλίου.

35)  Στα μαλλιά μασάζ πριν το λούσιμο, εξαλείφει πιτυρίδα και φαγούρα

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΦΡΕΣΚΟ ΣΙΤΑΡΟΧΟΡΤΟ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΟΙΚΟN

Φρέσκο σιταρόχορτο αγορά: 39€
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΑΚΕΤΟ
Για παραγγελίες:

26510 – 81822
6945 98 98 23

ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή με Courier σε όλη την Ελλάδα

Σημαντική Υπενθύμιση

Το πρόγραμμα στο Ινστιτούτο δεν αντικαθιστά συμβουλές ή θεραπείες του γιατρού σας. Δεν παρέχουμε ιατρική συμβουλή και δεν επεμβαίνουμε στις ιατρικές θεραπείες κανενός είδους. Δεν παρέχουμε κανενός είδους θεραπεία. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον γιατρό σας για να εκτιμήσει αν αυτό το Πρόγραμμα αποτοξίνωσης και αλλαγή τρόπου ζωής είναι κατάλληλο για εσάς.
Οι παρεχόμενες πληροφορίες στο παρόν site έχουν καθαρά και μόνο πληροφοριακό χαρακτήρα και όχι οδηγίες εφαρμογής τρόπου ζωντανής διατροφής

Facebook
YouTube