ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ANN WIGMORE

Ζωντανή Διατροφή

Η Δρ. Ανν Γουίγκμορ διαμόρφωσε το πρόγραμμα ζωντανής διατροφής (Living Foods Lifestyle) για να θεραπεύσει ασθένειες και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής. Οι ζωντανές τροφές δεν είναι ωμές τροφές όπως πολλοί νομίζουν.

Πίστευε ότι υπάρχουν δύο αίτια όλων των ασθενειών. Η ανεπάρκεια και η τοξαιμία. Ανεπάρκεια σημαίνει ότι το σώμα μας είναι υποσιτισμένο διότι αδυνατεί να αφομοιώσει τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία από δυσκολοχώνευτες νεκρές μαγειρεμένες τροφές.

Η δε τοξιναιμία είναι οι δηλητηριώδεις ουσίες που συσσωρεύονται στο αίμα μας. Αυτές οι τοξίνες δημιουργούνται κυρίως από ωμοφαγία και αφύσικα καλλιεργημένες και επεξεργασμένες τροφές.

 Οι ζωντανές τροφές είναι επιλεγμένες τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά που καταπολεμούν την ανεπάρκεια. Το πρόγραμμα ζωντανής διατροφής επίσης καταπολεμά την τοξικότητα διότι το σώμα δεν χρησιμοποιεί όλη του την ενέργεια για την αφομοίωση των τροφών, τη χρησιμοποιεί για να απαλλάξει της αποθηκευμένες τοξίνες και να αυτοθεραπευτεί.

Ζωντανές τροφές είναι κατά προτίμηση οργανικές τροφές καλλιεργημένες σε ειδικό ζωντανό χώμα που καταναλώνονται στη φυσική τους μορφή χωρίς αυτό να σημαίνει ωμά. Οι ζωντανές τροφές είναι τροφές προχωνευμένες πράγμα που τις καθιστά ευκολόπεπτες για τον ανθρώπινο οργανισμό ακόμη και για τους ασθενείς. Μ’ αυτό τον τρόπο απορροφάται το μάξιμουμ των θρεπτικών ουσιών χωρίς κόπο και χάσιμο ενέργειας. 

Η Δρ. Ανν Γουίγκμορ κάλυψε κάθε τι που εξασφαλίζει την ισορροπία του ανθρώπινου οργανισμού. Γι’ αυτό και επέμεινε στην αυστηρή τήρηση του προγράμματος της. Οποιαδήποτε παρέμβαση ή αλλαγή δεν βοηθάει το αποτέλεσμα. Εξ’ άλλου τα αυθεντικά ινστιτούτα της Δρ. Ανν Γουίγκμορ είναι μόνο 4 ανά τον κόσμο. Δύο στην Αμερική, ένα στην Αυστραλία και ένα στην Ελλάδα στα Ιωάννινα.

Στα ινστιτούτα έμφασης δίδεται:

– Αυτοσυντήρηση στην πράξη.

– Καλλιέργεια και προετοιμασία όλων των ζωντανών τροφών.

– Εφαρμογή των θεραπευτικών ιδιοτήτων τους.

– Θεραπεία με χυμό φρέσκου σιταρόχορτου.

– Ένωση και συνεργασία με τη φύση. 

– Εξισορρόπηση σώματος και νου. 

– Εσωτερική κάθαρση. 

– Πνευματική διαύγεια.

– Μακροζωία.

Πρόληψη και αντιστροφή των προβλημάτων.

Φρέσκο σιταρόχορτο αγορά: 39€ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΑΚΕΤΟ

26510 – 81822    6945 98 98 23

ΔΩΡΕΑΝ  Αποστολή με Courier  σε όλη την Ελλάδα
_______________________________________________

Σημαντική Υπενθύμιση

Το πρόγραμμα στο Ινστιτούτο δεν αντικαθιστά συμβουλές ή θεραπείες του γιατρού σας. Αν και συνεργαζόμαστε πολύ στενά με την φύση πάντα υπάρχει κάποιο ρίσκο με τις μεθόδους και τις συμβουλές που χρησιμοποιούνται στο Ινστιτούτο. Το Ινστιτούτο Ανν Γουγκμορ Ελλάς δεν είναι υπεύθυνο για οποιεσδήποτε παρενέργειες ή αποτελέσματα που μπορεί να προκείψουν από τις προετοιμασίες συνταγών ή τις συμβουλές. Δεν παρέχουμε ιατρική συμβουλή ή δεν επεμβαίνουμε στις ιατρικές θεραπείες κανενός είδους και δεν παρέχουμε κανενός είδους θεραπεία. Το Ινστιτούτο δεν παρέχει γιατρούς ή νοσοκόμους στο χώρο αλλά μπορούμε να ζητήσουμε την επίσκεψη ενός γιατρού στο χώρο μας ή να επισκεφθείτε ένα υγιεινιστής, φυσιοθεραπευτή γιατρό. Σε περίπτωση έκτακτων περιστατικών παραπέμπονται στα έκτακτα περιστατικά των εφημερευόντων νοσοκομείων. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον γιατρό σας για να εκτιμήσει αν αυτό το Πρόγραμμα αποτοξίνωσης και αλλαγής τρόπου ζωής είναι κατάλληλο για εσάς. Με την άφιξή σας θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε μία υπεύθυνη δήλωση ότι το Ινστιτούτο δεν ευθύνεται για καμία παρενέργεια ή κατάσταση υγείας που μπορεί να προκύψει είτε προϋπήρχε ή παρουσιάστηκε τώρα.
Πρέπει να είστε ικανοί να φροντίζετε τον εαυτό σας ή να συνοδεύεστε. Το Ινστιτούτο Ανν Γουγκμορ Ελλάς είναι Σχολή και ΟΧΙ Κλινική ή Spa. Οι παρεχόμενες πληροφορίες στο παρόν site έχουν καθαρά και μόνο πληροφοριακό χαρακτήρα και όχι οδηγίες εφαρμογής τρόπου ζωντανής διατροφής

Facebook
YouTube