ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ANN WIGMORE

ΔΙΑΦΟΡΑ ΩΜΩΝ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΤΡΟΦΩΝ

Ωμές Τροφές

Οι ωμές τροφές δεν είναι ζωντανές τροφές. Όλα τα φρούτα και λαχανικά σήμερα καλλιεργούνται σε έδαφος με μεγάλες ελλείψεις σε ζωντανά ένζυμα στοιχεία και ζωτική ενέργεια. Είναι δυστυχώς ασύμφορο για ένα παραγωγό ακόμα και των βιολογικών φρούτων και λαχανικών να εμπλουτίσει το ελλιπές έδαφος με ζωντανά ένζυμα ζωντανούς μικροοργανισμούς και όλα τα απαραίτητα στοιχεία που καθιστούν το χώμα ξανά υγιές.

Τα ωμά φρούτα και λαχανικά κόβονται πρόωρα από το δέντρο και δεν αποκτούν τα ένζυμά τους απαραίτητα για την χώνεψή τους. Πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι όταν ένα φρούτο ή λαχανικό κόβεται από το δένδρο μέσα σε ένα τέταρτο χάνουν το 50% των στοιχείων τους και σε μισή ώρα χάνουν και τα υπόλοιπα.

Η Ανν Γουίγκμορ ισχυριζόταν ότι όσο μαρούλι, ωμά φρούτα, λαχανικά και φύτρα να φάμε δεν πρόκειται ποτέ να συντηρήσουμε τον οργανισμό μας υγιή, λόγω του ότι όλες αυτές οι τροφές είναι δυσκολοχώνευτες και δεν αφομοιώνονται από τον ανθρώπινο οργανισμό.

Ζωντανές Τροφές

Οι ζωντανές τροφές από την άλλη είναι τροφές φρέσκιες και ζωντανές ακόμα και την στιγμή που τις μασάμε. Όταν ένας σπόρος έχει βλαστήσει πολλαπλασιάζετε η δύναμή του 100 φορές. Όμως μας είναι άχρηστος διότι δεν αφομοιώνεται από το ανθρώπινο πεπτικό σύστημα. Οι ζωντανές τροφές είναι επιπλέον προχωνευμένες τροφές , πράγμα που τις καθιστά ευκολόπεπτες, οπότε το σώμα μας μπορεί να αφομοιώσει το μάξιμουμ των θρεπτικών ουσιών με ελάχιστο κόπο. Κάτι που δεν συμβαίνει με τις ωμές τροφές. Αυτό γίνεται μόνο με την μέθοδο της Ανν  Γουίγκμορ.

Επιπλέον οι ζωντανές τροφές είναι ενδυναμωμένες τροφές και επιλεγμένες για την διατροφική τους αξία και αφομοιωσιμότητα. Είναι ευκολόπεπτες και αφομοιώσιμες από τον ανθρώπινο οργανισμό λόγω των ενζύμων τους που αποκτούν με την μέθοδο της   Ανν  Γουίγκμορ. Είναι προχωνευμένες και ζωντανές πλήρης σε ζωντανά ένζυμα και ζωτική ενέργεια.

Η δρ. Ανν  Γουίγκμορ κάλυψε κάθε τι που εξασφαλίζει την ισορροπία του οργανισμού και όχι μόνο διατροφικά διότι η ζωντανή διατροφή είναι και πνευματική τροφή. Γιαυτό και επέμενε στην αυστηρή τήρηση του προγράμματός της και οποιαδήποτε αλλαγή έλεγε δεν βοηθάει το αποτέλεσμα.

Τα αυθεντικά ινστιτούτα ζωντανής διατροφής Ανν  Γουίγκμορ είναι μόνο 4 ανά τον κόσμο 2 στις ΗΠΑ 1 στην Αυστραλία και ένα στην Ελλάδα. Τα ινστιτούτα αυτά διδάσκουν και εφαρμόζουν την αυθεντική αναλλοίωτη και ολοκληρωμένη μέθοδο της Δρ  Γουίγκμορ. Επιπλέον έχουν πρόσβαση στις έρευνες, τελευταίες εξελίξεις και πληροφορίες του Ιδρύματος Ανν  Γουίγκμορ και του Ινστιτούτου στις ΗΠΑ.

Οι ζωντανές τροφές είναι πολύ υψηλότερης διατροφικής αξίας από τις ωμές βιολογικές τροφές όπως π.χ. βιολογικά φρούτα και λαχανικά.

Τα ωμά βιολογικά φρούτα και λαχανικά συλλέγονται πρόωρα, δεν ωριμάζουν πάνω στο δέντρο και δεν αποκτούν ποτέ τα απαραίτητα ένζυμά τους. Συνεπώς δεν αφομοιώνονται από το ανθρώπινο πεπτικό σύστημα, πόσο μάλλον από ένα πεπτικό σύστημα ενός ασθενή ή ενός κατάκοιτου ασθενή.

Επιπλέον τα βιολογικά φρούτα και λαχανικά, καλλιεργούνται σε χώμα με τεράστιες ελλείψεις σε ζωντανά ένζυμα, στοιχεία και ζωτική ενέργεια, διότι είναι ασύμφορο για έναν παραγωγό βιολογικών φρούτων και λαχανικών να χρησιμοποιήσει τις μεθόδους αυτές και να εμπλουτίσει το έδαφος με ζωντανά ένζυμα, ζωντανούς μικροοργανισμούς και όλα τα απαραίτητα στοιχεία που καθιστούν το χώμα ξανά υγειές.

Μετά είναι και θέμα γνώσης.

Τα περισσότερα φρούτα και λαχανικά του εμπορίου μπορεί να έχουν ακόμα και 16 στοιχεία ενώ με τη μέθοδο της Δρ. Ανν  Γουίγκμορ σε καλλιέργειες εσωτερικού χώρου και ζωντανό χώμα φτάνει τα 103 στοιχεία, όσα δηλαδή περιείχε κάποτε ο υγιής φλοιός της γης και είναι γνωστά στον άνθρωπο.

           

Με τη μέθοδο που ανακάλυψε, τελειοποίησε και κατοχύρωσε η Δρ. Ανν  Γουίγκμορ, πολλαπλασιάζεται η δύναμη των τροφών, ενεργοποιούνται τα ζωντανά ένζυμα και η ζωτική ενέργεια. Η Δρ. Ανν  Γουίγκμορ απέδειξε ότι ο ανθρώπινος οργανισμός αδυνατεί να αφομοιώσει ωμές τροφές λόγω έλλειψης ενζύμων.

Φρέσκο σιταρόχορτο αγορά: 39€ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΑΚΕΤΟ

26510 – 81822    6945 98 98 23

ΔΩΡΕΑΝ  Αποστολή με Courier  σε όλη την Ελλάδα
_______________________________________________

Σημαντική Υπενθύμιση

Το πρόγραμμα στο Ινστιτούτο δεν αντικαθιστά συμβουλές ή θεραπείες του γιατρού σας. Δεν παρέχουμε ιατρική συμβουλή και δεν επεμβαίνουμε στις ιατρικές θεραπείες κανενός είδους. Δεν παρέχουμε κανενός είδους θεραπεία. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον γιατρό σας για να εκτιμήσει αν αυτό το Πρόγραμμα αποτοξίνωσης και αλλαγή τρόπου ζωής είναι κατάλληλο για εσάς.
Οι παρεχόμενες πληροφορίες στο παρόν site έχουν καθαρά και μόνο πληροφοριακό χαρακτήρα και όχι οδηγίες εφαρμογής τρόπου ζωντανής διατροφής

Facebook
YouTube